Doe jij mee?

  • Ben jij altijd bezig met je uiterlijk en verzorging?
  • Ben jij fanatiek in de Gym?
  • Durf jij jezelf te presenteren voor een groot publiek?
  • Wil jij graag reizen voor je werk?
  • Droom jij van een toekomst als Model of Fitness Model?
  • Wil jij graag Nederland vertegenwoordigen op de Domincaanse Republiek tijdens de finale van Men Universe 2017?

Inschrijfformulier MU17

Reglement/Algemene voorwaarden MU17 Deelname

Iedereen die zich aanmeldt gaat automatisch akkoord met de algemene voorwaarden die benoemd zijn in dit document. Deelname aan Men Universe is geschikt voor iedereen tussen de 18 en 30 jaar.

Artikel 1. Algemeen

Elk in Nederland woonachtige, tussen de 18 en 30 jaar is gerechtigd om aan de verkiezing deel te nemen. Medewerkers van Men Universe die betrokken zijn bij de verkiezing en ingeschakelde derde(n) zijn uitgesloten van deelname.

Inschrijven voor deelname aan de verkiezing, kan tot en met 31-01-2017. Inschrijvingen die na de sluitingsdatum worden ontvangen, worden buiten verdere behandeling gelaten. Uit alle aanmeldingen wordt er een selectie van 225 personen gemaakt die de eerste stemronde zullen voltooien. Deze uitslag wordt op 22-02-2017 bekend gemaakt.

Aanmeldingsformulieren en foto’s worden eigendom van Men Universe. Foto en video materiaal kan getoond worden op de website en op andere (social) media kanalen. Hiermee verklaar je dus dat de ingezonden foto’s, rechten vrij zijn.

Artikel 2. Persoonlijke Sponsoren Deelnemers

Deelnemers aan MU17 betalen geen inschrijfgeld, maar zijn verplicht sponsordeals te sluiten. Iedere competitie ronde dient de MU17 Deelnemer een nieuwe Sponsor aan te melden om mee te kunnen doen aan de Online Voting. Dit dient te gebeuren voor het begin van de Voting periode, indien je later de sponsor aanmeldt dan heb je dus minder tijd om votes te verzamelen. Deze Sponsordeal dient betaalt te worden met iDEAL of Paysafecard via de online kassa op onze website. Na de betaling en goedkeuring van het aangeleverde advertentie-materiaal zullen we je voting module activeren.

Sponsor Rondes:

Er zijn 3 rondes waarin er een online voting plaats zal vinden, waarvoor je iedere keer een sponsordeal dient af te sluiten. Als je niet door bent naar de volgende ronde dan hoef je geen sponsors meer binnen te halen.

  • SPONSOR VOORRONDES – €50 sponsordeal (verplicht voor alle deelnemers)

Als je bent aangemeld op de website dan mag je een Voting pagina aanvragen, via het aanvraagformulier dat in het “Mijn MU17” menu te vinden is. Als je wij je aanvraag goedkeuren krijg je van ons per email de bevestiging en dan ben je officieel MU17 Deelnemer. Daarna dien je z.s.m. een Sponsor aan te melden, die van jou het “SPONSOR VOORRONDES” Pakket koopt en daarmee jouw sponsor wordt. Meer info over het pakket.

  • SPONSOR PROVINCIE FINALE – €150 sponsordeal (verplicht voor provincie finalisten)

Als je in de online voting voldoende votes hebt binnengehaald om deel te nemen aan de Provincie Finales, dan heb je een sponsor nodig die het pakket “SPONSOR PROVINCIE FINALE” afneemt en jouw sponsor wordt. Dit pakket kost €150, lees hier mee over de inhoud van het pakket

  • SPONSOR GRAND FINALE– €300 Sponsordeal (verplicht voor Grand finalisten)

Voor de voting ronde die jou een plek in de Grand Finale bezorgen heb je jouw persoonlijk hoofdsponsor nodig. De dient het “SPONSOR GRAND FINALE” pakket van je af te nemen dat €300 kost. Lees hier mee over de inhoud van het pakket

Artikel 3. Gegevens

Bij aanvragen van jouw persoonlijke MU17 voting pagina, dien je minimaal 2 foto’s van jezelf digitaal bij te voegen. Een close-up van je gezicht en een full body in kleding. Bij de aanvraag dien je jouw correcte persoonsgegevens in. Bij het invullen van onjuiste gegevens, heeft Men Universe het recht om je van de verkiezing uit te sluiten.

Artikel 4. Deelname

Bij deelname aan de verkiezing zal er een bepaald traject plaatsvinden. Dit traject bestaat uit een casting ronde en een aantal stemrondes. Later in de verkiezing vindt een catwalk, fitnessdag en een fotoshoot plaats. Dit is een verplicht traject. Bij deelname verplicht je jezelf tot het volgen van alle van te voren opgegeven data. Alle verplichte data is terug te vinden in de agenda op onze website.

Artikel 5. Afmeldingen verplichte data

Bij deelname aan Men Universe, ben je verplicht het traject te volgen. Bij 2 afmeldingen van 1 van de verplichte data leidt dit tot uitsluiting van de verkiezing. Er zijn geen uitzonderingen.

Artikel 6. Bepaling winnaar

Voor de regionale finale en grande finale vindt een stemronde plaats. De stemmen tellen voor de helft van je uiteindelijke beoordeling. Tijdens de regionale finale en grande finale, zal er een jury worden aangesteld. De jury bepaalt de uiteindelijke winnaar van Men Universe, samen met de stemmen die je in de daarop voorgaande stemronde hebt verzameld. Elke poging tot beïnvloeding van de uitslag wordt bestraft met onmiddellijke uitsluiting van de deelnemer.

Artikel 7. Prijzen

De winnaar van Men Universe zal tot de eerstvolgende verkiezing de titel dragen. Deze titel is strikt persoonlijk en alleen overdraagbaar aan de first runner up, als de winnaar niet in staat is zijn taken te voldoen. Bij de titel hoort de bijbehorende beker. Tevens zal de winnaar naar de Dominicaanse Republiek toe gaan voor de wereldwijde finale van Men Universe. De winnaar wint een modellen contract van een jaar bij IAMI. Ook wint de winnaar een foto shoot campagne voor een nieuw kledingmerk welke hij het nieuwe gezicht van word.

Artikel 8. Auteursrechten en medewerking

Bij deelname aan de verkiezing heeft Men Universe het recht je naam met foto’s op de website, de facebook site en andere (social) media kanalen te plaatsen. Tevens geef je Men Universe het recht deze foto’s in diverse media te gebruiken die betrekking hebben op de verkiezing of Men Universe als organisatie.

Men Universe mag te allen tijden van het traject en de verkiezing, foto’s of filmopnamen maken. Men Universe heeft de auteursrechten. Deze foto’s en filmopnamen mogen te allen tijden gebruikt worden voor de website, facebook site en andere (social) media kanalen.

Bij deelname aan de verkiezing, ga je akkoord met de mogelijke risico’s die gepaard gaan met het plaatsen van de naam, jouw verhaal en de foto op de website, de facebooksite en andere (social) media kanalen. Men Universe draagt hierin geen enkele aansprakelijkheid.
Tijdens de verkiezing is het niet toegestaan om aan een andere modellen verkiezing mee te doen.

Artikel 9. Geheimhoudingsplicht

Bij deelname aan de verkiezing, heb je een geheimhoudingsplicht. Deze geheimhoudingsplicht houdt in dat je als deelnemer voor de finale van de verkiezing aan niemand wat bekend maakt over het programma van die dag. Dit geldt ook voor de andere verplichte dagen. Tevens zal je met niemand spreken over de regeling van financiële zaken en eventuele fouten met betrekking tot de organisatie.

Artikel 10. Rechten Men Universe

Men Universe behoudt zich het recht te allen tijde jouw deelname aan de verkiezing te beëindigen indien er op enige wijze in strijd wordt gehandeld met deze voorwaarden of enige wettelijke toepasselijke bepaling, zonder zich vooraf aan te melden, zonder opgave van reden, naar eigen inzicht en zonder dat Men Universe hiervoor aansprakelijk kan worden gehouden.

Men Universe behoudt zich het recht, bij vroegtijdige terugtrekking van het traject en/of de verkiezing zonder enige goede reden, een boete te rekenen volgens gerechtelijke stappen.

Men Universe sluit hierbij alle verantwoordelijkheid uit voor enig verlies, schade of verwondingen die mogelijkerwijs zou kunnen ontstaan door deelname aan de verkiezing. De deelnemers participeren op eigen risico aan de verkiezing en hebben geen enkel recht op het indienen van een claim bij de organisatie.

Men Universe kan niet verantwoordelijk worden gehouden indien de verkiezing om welke reden dan ook niet (tijdig) plaatsvindt.

Artikel 11. Winnaar verkiezing

De winnaar van de verkiezing draagt de titel 1 jaar, tot aan de volgende verkiezing. Als winnaar ben je de ambassadeur van Men Universe. Gedurende het jaar, zul je als winnaar op verschillende evenementen/bijeenkomsten te gast zijn. Gedurende dit jaar, dien je je uiterlijk zo natuurlijk mogelijk te houden. Dit houdt in dat je geen extreme veranderingen aan het lichaam, huid of kapsel mag toepassen, zonder overleg met de organisatie van Men Universe.

Artikel 12. Gedrag

Bij deelname aan de verkiezing dien je je als een mister te gedragen. Grof taalgebruik, seksuele intimidatie en bedreigingen zijn ten strengste verboden en zorgen voor onmiddellijke uitsluiting van deelname. Alcohol en drugs zijn tijdens de verplichte dagen niet toegestaan en zorgen voor onmiddellijke uitsluiting van deelname. Dit geldt ook voor gebruik van anabolen steroïden tijdens de gehele verkiezing. Bij de verplichte dagen dien je je netjes te kleden en op tijd te komen. Indien je toch verhindert wordt om op tijd te komen, om welke reden dan ook, dien je dit tijdig te laten weten.

Artikel 13. Agency

Zodra je deelneemt aan de verkiezing sta je onder tijdelijk contract, tot aan de finale, bij IAMI Agency. Samenwerkingen met andere modellen agency’s is dan ook niet toegestaan. Dit geldt niet voor deelnemers die vooraf al in stonden geschreven bij een modellen agency. Foto’s en ander beeldmateriaal wat wordt gemaakt tijdens de verkiezing zijn eigendom van Men Universe en IAMI Agency. Indien je het beeldmateriaal wilt gebruiken bij andere agency’s, dient dit vooraf uitvoerig te worden besproken met IAMI.

Artikel 14. Diversen

Deze voorwaarden kunnen te allen tijde door de organisatie aangepast worden. Wij adviseren daarom de voorwaarden regelmatig te bekijken. Alle data, locatie, activiteiten, kleding, prijzen, service en optredens kunnen veranderd worden zonder notificatie en in het voorbehoud van de verkiezing. Verdere informatie, regels en regelementen kunnen later worden toegevoegd ten gunste van de discretie van Men Universe.

©2016 MenUniverse | Powered by IAMI Models | Algemene voorwaarden

Log in met jouw gegevens

of    

Inloggegevens kwijt?

Create Account

X