INSCHRIJVING MU17

Wil jij graag deelnemen aan Men Universe 2017? Wij gaan in 6 maanden tijd samen met jou werken aan alles wat nodig is om een professioneel model te worden en Nederland te gaan vertegenwoordigen in de Dominicaanse Republiek tijdens de grote finale in juli 2017 van Men Universe. Wil jij deelnemen aan de leukste en vooral de meest leerzame mannelijke modellencompetitie ter wereld? Meld je dan nu aan als MU17 deelnemer!

Vul direct het inschrijfformulier op deze pagina in en volg de aanwijzingen die je van ons krijgt om je deelname aan MU17 te bevestigen en officieel te maken!

Als MU17 Deelnemer word je automatisch lid van onze Men Universe Community en heb je direct een eigen MU Profiel waarmee je actief deel kunt nemen aan onze Community. Lees eerst op je gemak de uitleg over MU17 op deze pagina voordat je de beslissing maakt om deelnemer te worden. Je kunt ook eerst MU Community Member worden en ons voor 31 December 2016 doorgeven dat je alsnog MU17 Deelnemer wilt worden.

De inschrijving voor deelname aan Men Universe 2017 sluit over

Inschrijving MU17 Deelnemers

Alleen MU Community Member worden? Klik hier


Uitleg Inschrijving MU17

Stap 1
Registratie MU Account
Als eerste maak je een MU Community Account aan door het inschrijfformulier in te vullen en je inschrijving te bevestigen door op de link te klikken die je per email wordt toegestuurd.
Stap 2
Profiel volledig invullen
Vul alle gevraagde gegevens in op je profielpagina zodat je de badge “volledig ingevuld profiel” krijgt op je profielpagina.
Stap 3
Persoonlijke foto’s uploaden
In je profiel heb je de mogelijkheid om foto’s te uploaden onder het kopje “MEDIA” in je profiel-menu. Wij hebben al een map voor je aangemaakt MU17 Deelname, selecteer deze en upload 2 foto’s: 1 close-up van je gezicht en 1 full body in boxer of zwembroek.
Stap 4
Goedkeuring
Nadat je alles hebt gedaan in stap 2 & 3 zullen wij je gegevens controleren. Als alles in orde is zullen wij jouw deelnemers pagina aanmaken. Daarna kun je op de castingdag waarvoor wij je uitnodigen je officiële MU17 profielfoto laten maken.

Nieuwste Inschrijvingen MU17

Uitleg Deelname MU17 Online Voting

 • Castingdagen
  Tijdens de Castingdagen, zullen wij in 4 weekenden op 8 verschillende locaties in Nederland fotoshoots organiseren waar je voor wordt uitgenodigd door Men Universe. Tijdens deze castingdag maken we kennis met elkaar en zullen wij jouw officiële profielfoto maken voor op jouw persoonlijke MU17 Profiel & Voting pagina.

  LET OP: Zonder deze officiële profielfoto kunnen we jouw MU17 Profiel & Voting pagina niet volledig maken.

 • Voting Ronde 1 - 1ste Sponsordeal
  Voting Ronde 1 is de voting voor de kwalificatie voor jouw provincie finale. Afhankelijk van jouw provincie zullen zich een bepaald aantal plaatsen om tijdens de provincie finale te strijden om de titel “Men Universe Provincie”.

  Om deel te nemen aan de 1ste online voting ben je verplicht om 1 persoonlijke sponsor binnen te halen die jou steunt in jouw strijd. Deze sponsor dient €50,- te betalen en krijgt hiervoor een vermelding met logo, bedrijfsnaam en website op jouw profielpagina en op de sponsorpagina van Men Universe. Daarnaast zal jouw sponsor vermeld worden op de beeldschermen en sponsorwand tijdens de Provincie finale van jouw provincie. Dit is ongeacht of je daadwerkelijk deze finale weet te bereiken.

 • Voting Ronde 2 - 2de Sponsordeal (finalisten)
  Voting Ronde 1 is de voting waarmee jouw uitslag van de provincie finale voor 50% wordt bepaald.

  Om deel te nemen aan de 2de online voting ben je verplicht om een 2de persoonlijke sponsor binnen te halen die jou ook steunt in jouw strijd. Deze sponsor dient €150,- te betalen en krijgt hiervoor een vermelding met logo, bedrijfsnaam en website op jouw profielpagina en op de sponsorpagina van Men Universe. Daarnaast zal jouw sponsor vermeld worden op de beeldschermen en sponsorwand tijdens de Provincie finale van jouw provincie. Tevens mag jij je sponsor bedanken tijdens de liveshow als je op het podium staat. Je mag dan een klein promotiepraatje houden over zijn bedrijf of dienst.

 • Voting Ronde 3 - 3de Sponsordeal (Grand finalisten)
  Voting Ronde 3 is de voting waarmee jouw plek in de Grand Finale voor 50% kunt veiligstellen.

  Om deel te nemen aan de 3de online voting ben je verplicht om een 3de persoonlijke sponsor binnen te halen die jou ook steunt in jouw eindstrijd. Deze sponsor dient €300,- te betalen en krijgt hiervoor een vermelding met logo, bedrijfsnaam en website op jouw profielpagina en op de sponsorpagina van Men Universe. Daarnaast zal jouw sponsor vermeld worden op de beeldschermen en sponsorwand tijdens de Grand finale van MU17. Tevens mag jij je sponsor bedanken tijdens de liveshow als je op het podium staat. Je mag dan een promotiepraatje van 1,5 minuut houden over zijn bedrijf of dienst.

©2016 MenUniverse | Powered by IAMI Models | Algemene voorwaarden

Log in met jouw gegevens

of    

Inloggegevens kwijt?

Create Account

X